biografie                                                                                                      homepage
 
 

Van jazz standards met hippe beats, lounge jazz en pop lounge tot lichte jazz dance...
Met Bubbles kun je veel kanten uit.

Bubbles Lounge & Beats speelt bekende jazz en lounge standards in hippe jas met beats. Heerlijke toegankelijke muziek met een 'positieve' beat, een warme sound en controleerbaar volume. Met zorgvuldig gemixte track spelen saxofonist, toestenist en zangeres mee en zorgen zij voor een heerlijk warme, loungy ‘bubbling' sfeer. Lounge jazz nummers van St. Germain en Gare du Nord komen voorbij, maar ook bekende jazz standards als Summertime en My Funny Valentine.

Bubbles Lounge & Beats is multi-inzetbaar
Bubbles Music is multi inzetbaar en kan zowel als Bubbles Lounge Jazz in duo en trio bezetting als
Bubbles Beats
in trio en kwartet bezetting optreden voor een meer swingend effect!

Lounge jazz en pop voor de juiste hippe sfeer op uw evenement
Bubbles lounge weet met haar lounge muziek direct de gasten in een relaxte mood te brengen. Tijdens een borrel of receptie brengt Bubbles lounge de meer hippe jazz lounge. Als het publiek iets ouder is, speelt dit jazz duo/trio graag de wat meer klassieke jazz standard al of niet met beats, want zonder beats is dit ook een uniek en smooth klinkend ensemble.

Bubbles Lounge & Beats speelt live lounge jazz, smooth achtergrondmuziek, pop-jazz. In een decor van witte DJ booth met strak Bubbles music logo en getalenteerde, professionele enthousiaste musici in het wit gekleed, is Bubbles een hippe, strakke en originele verschijning!

Ook bestaat de mogelijkheid bijpassende visuals te tonen.